Videoclip oficial: Rita Ora – Your Song

0

Rita Ora a lansat videoclipul noului single ”Your Song”. Piesa va fi inclusă pe cel de-al doilea album de studio al artistei, așteptat pe piață anul acesta.

Your Song” este o piesă ce poartă semnătura lui Ed Sheeran și a lui Steve Mac. Melodia poate fi achiziționată deja de pe Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer și Google Play.
Rita Ora a devenit cunoscută în 2012, odată cu lansarea single-ului ”Hot Right Now”. Piesa înregistrată împreună cu DJ Fresh a ajuns pe prima poziție în topul single-urilor din UK. Câteva luni mai târziu a fost lansat albumul de debut al artistei, ”Ora”, care a urmat calea succesului pavată de primul hit. Discul a urcat în fruntea topului albumelor din Regatul Unit, Rita Ora devenind artista cu cele mai multe hituri în UK Singles Chart în 2012 – trei single-uri consecutive (”Hot Right Now”, „R.I.P.” și „How We Do (Party)”) au ajuns pe prima poziție în acest clasament.
În 2014, Rita Ora a obținut cel de-al 4-lea Number One cu piesa „I Will Never Let You Down”, următoarea piesă prezentă în Top 5 fiind „Black Widow”, înregistrată în colaborare cu Iggy Azalea.
În paralel cu activitatea muzicală, Rita Ora a cochetat și cu televiziunea. În 2015 a devenit jurat în cadrul emisiunii The Voice UK, ulterior acceptând propunerea emisiunii concurente, The X Factor, de a prelua aceeași poziție de jurat. În 2016, Rita a înlocuit-o pentru un sezon pe Tyra Banks în juriul emisiunii America’s Next Top Model.
Rita Ora va concerta anul acesta pentru prima oară în România. Artista a fost confirmată în line-up-ul festivalului Neversea, cea de-a doua poveste magică a creatorilor Untold. Evenimentul își va deschide anul acesta porțile pentru prima oară, urmând a se desfășura în perioada 7 – 9 iulie 2017, la malul Mării Negre.