LP lanseaza“Other People” si “Tightrope”, alaturi de Cat Music

31. ianuarie 2017
1782 Views

Dupa hit-ul “Lost On You”, LP, artista care a cucerit lumea prin stilul ei original, lanseaza alaturi de Cat Music, single-urile si videoclipurile “Other People” si “Tightrope”, piese ce se regasesc pe cel mai recent album.

Pentru cele doua clipuri, LP a colaborat cu regizorul Chuck David Willis, cel care a realizat si videoclipul “Lost On You”. Cu un decor burlesque, “Other people” pune in scena o poveste de dragoste care este pe punctul de a se destrama, in timp ce “Tightrope” descrie legatura puternica si sentimentele reciproce pe care doi oameni le pot avea.

Single-ul de succes “Lost On You” a ocupat prima pozitie in topul iTunes din aproape 20 de teritorii si s-a pozitionat pe locul 4 in topul Shazam la nivel mondial. In Romania, “Lost On You” a ocupat prima pozitie in Shazam, iar in topul radio si TV se afla de peste 21 saptamani pe primele locuri.

Adepta a stilului indie rock, pop si alternative rock, LP a fost descoperita de catre David Loewry, solistul trupei Cracker, cel care a si produs albumul de debut “Heart – Shaped Scar”. De asemenea, LP a compus texte pentru artisti precum Christina Aguilera, Rihanna si Cher. Produs de catre Mike Del Rio şi PJ Bianco, albumul contine 10 piese, compuse de catre LP si Nate Company.

In septembrie 2016, artista a cantat in premiera la Bucuresti, in cadrul evenimentului Full Moon Live, la Arenele Romane.

Albumul “Lost On You”, semnat de artista americana LP (Laura Pergolizzi), este disponibil in toate librariile Carturesti din tara.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipurile pieselor “Other People”


Comentarii

You may be interested

Lidia Buble lanseaza piesa – “EU VOI FI”
STIRI MUZICA
0 shares119 views
STIRI MUZICA
0 shares119 views

Lidia Buble lanseaza piesa – “EU VOI FI”

Dj Albertos - Mar 24, 2017

Dupa succesul single-ului “Mi-e bine”, care a adunat peste 28 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat primele…

Fabio Nita si Gotti au lansat piesa “DIN VINA TA”
STIRI MUZICA
0 shares457 views
STIRI MUZICA
0 shares457 views

Fabio Nita si Gotti au lansat piesa “DIN VINA TA”

Dj Albertos - Mar 20, 2017

Un rapper si un solist de muzica dance s-au decis in urma cu cateva luni sa colabreze si asa s-a…

Ruby lanseaza single-ul “Luptatoare”
STIRI MUZICA
0 shares197 views
STIRI MUZICA
0 shares197 views

Ruby lanseaza single-ul “Luptatoare”

Dj Albertos - Mar 13, 2017

Ruby revine cu single-ul si videoclipul “Luptatoare”, o piesa despre relatiile ce isi gasesc sfarsitul si momentele dificile prin care…

Leave a Comment

Your email address will not be published.