Camila Cabello – Never Be the Same, Real Friends (piese noi)

Written by on 10 decembrie 2017

Camila Cabello a anuntat ca la inceputul anului viitor vom putea asculta si primul ei album solo, asa ca ne ofera inca doua piese noi de pe acest material. Never Be the Same e un track care ne-a prins de la prima ascultare, fiind o dedicatie pentru cineva care i-a furat inima, iar Real Friends e un track in care vocea ei face totul.

Never Be the Same e un power ballad, asa ca nu e deloc surprinzator ca a ajuns rapid pe locul 3 in iTunes-ul din S.U.A. Nici Real Friends, un track ceva mai simplu ca sound, cu o chitara care ii acompaniaza vocea, nu sta deloc rau, fiind plasat pe pozitia 24 si se afla in urcare.

Camila va aparea oficial pe 21 ianuarie si are deja un hit care a promovat acest prim disc foarte bine. Havana a fost lansat in mai multe teritorii, iar in SUA a urcat pana pe pozitia a doua in Billboard Hot 100 si pe prima in Mainstream Top 40, in timp ce in clasamentele europene a ocupat pozitii similare. Camila Cabello a parasit grupul Fifth Harmony in urma cu un an, dar incepuse deja o serie de colaborari pe cont propriu, pentru ca in aceasta vara sa o ascultam alaturi de Pitbull si J Balvin pe Hey Ma, track aflat pe coloana sonora a filmului Fast & Furious.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background