BEA MILLER LANSEAZĂ PIESA & VIDEOCLIPUL „NEVER GONNA LIKE YOU”

Written by on 22 septembrie 2019

Bea Miller are un an de-a dreptul tumultos – susținând concert după concert, artista și-a pus viața privată pe planul al doilea și își concentrează toată atenția asupra carierei.

„Această piesă este despre o persoană, dar am vrut să fac un videoclip despre toată lumea. Cred că toți trecem prin faza în care avem impresia că oricine din exterior ne-ar vedea, nu ne-ar simpatiza deloc. Ne comparăm propriile vieți cu viețile altora, uitând că ne lipsește vederea în profunzime și că vedem doar o bucată din realitate. Nu putem să dăm un verdict clar legat de cine este cu adevărat un om și cu ce se confruntă acesta în viața de zi cu zi”, declară Bea Miller.

Odată cu lansarea piesei „Never Gonna Like You”, Bea continuă să denote o maturitate aparte, care se reflectă atât în interpretarea noului single, cât și în compoziția acestuia. Aflată în punctul culminat al carierei sale, Bea Miller se bucură de câștigarea unui renume internațional și creșterea nivelului de popularitate. Muzica artistei se apropie vertiginos de un miliard de stream-uri.
„Never Gonna Like You”, noua piesă semnată Bea Miller, se axează pe versurile și mesajul puternice, care se referă la evoluția unei relații și la perspectivele din care poți privi și te poți raporta la oamenii din jurul tău.

Videoclipul piesei a fost regizat de către Emmet Kilmer și Bea, aceasta fiind a doua ocazie în care artista contribuie la crearea propriilor materiale video.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background