Alex Parker lanseaza “Fix Your Heart”, feat Misha Miller.

0


„Future, EDM, & Vaporwave: < Fix Your Heart > reprezinta ultima provocare peste care mi-am pus semnatura.” – Alex Parker

Alex Parker este unul dintre cele mai promitatoare tinere talente ale momentului. La doar 21 de ani, Alex a bifat deja colaborari cu artisti mari din Romania, atat ca producator (Delia, Morandi, Amna etc), dar si in calitate de artist – “Synchronize” (feat Alexandra Stan).

Parker a avut primul contact cu muzica la varsta de 6 ani, cand a inceput sa ia lectii de pian, iar de la doar 13 ani a inceput sa cante pentru prima data live.

De-a lungul timpului, colaborarile cu trupe precum The Speakers, East Roots si Blue Pulse i-au permis sa evolueze ca si producator, avand totodata concerte in locatii importante din Romania, UK si Belgia.

Alex Parker a atras pentru prima data atentia internationala in 2016, odata cu lansarea „Tropical Sun” – single-ul sau de debut. A urmat ”Synchronize”, impreuna cu Alexandra Stan.

Inspirata din ultimele lansari ale lui Calvin Harris, Zedd si The Weeknd, piesa a inceput de la un demo pe care Alex i l-a trimis lui Marius Moga, care se afla in Los Angeles in perioada aceea. In procesul de creatie s-au alaturat Ryanna Stearns (Akazi), Marius Mirica (Narcotic Sound) si Misha Miller.

Clipul, realizat in regia lui Bogdan Paun, il surprinde pe Alex Parker intr-o poveste de dragoste incerta, incarcata cu flashback-uri, ce se concretizeaza la fiecare refren si explodeaza cu emotii si energie.

„Pe Alex l-am cunoscut in tabara de muzica organizata de Roton, unde ne-am imprietenit foarte repede. Ideea de a lucra impreuna a venit natural, amandoi fiind pe aceeasi lungime de unda.” – Misha Miller

Alex Parker si Misha Miller s-au cunoscut in cadrul TIMC (Transfagarasan International Music Camp), organizata de Roton. Artista originara din Republica Moldova a lansat recent “Sacred Touch”, in colaborare cu Manuel Riva.